Rüyada testere görmek

Rüyada testere görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada testere gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada testere görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada testereyle ağaç kesmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada testere balığı görmek işlerdeki verimin artacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada demir testeresi görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada testereli adam görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine inanılır.

Rüyada elektrikli testere görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada motorlu testere görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada demir testere görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments