Rüyada tilki ve kurt görmek

Rüyada tilki ve kurt görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, esenleyeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada tilki ve kurt gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada kurt ve tilki görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kurt tilki görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada tilki kurt görmek dişe diş savaşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tilki ve kurt görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada kara tilki görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada tilki çakal görmek rahatının da yerine geleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada tilki yavrusu öldürmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments