Rüyada timsah eti görmek

Rüyada timsah eti görmek canının kıymetini bileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada timsah eti gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Rüyada timsah eti görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada timsah eti yediğini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada timsah eti yemek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah dolu su görmek şansının kendisinden yana gideceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş timsah görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada evde yavru timsah görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada timsah saldırısı görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments