Rüyada timsahı yakalamak

Rüyada timsahı yakalamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, zengin olunacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı yakalamak gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Rüyada timsahı yakalamak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada timsah yakalamak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Rüyada oltayla timsah yakalamak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada timsah yemek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah ezmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahtan korkmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada timsah görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hasta ise şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsaha basmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments