Rüyada tırnağını derin kesmek

Rüyada tırnağını derin kesmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, iş için gurbete gidileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada tırnağını derin kesmek gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Rüyada tırnağını derin kesmek başarının ve mutluluğun geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Rüyada tırnağı derin kesmek özel hayatının renkleneceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnakları derin kesmek adeta havalara uçacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işarettir.

Rüyada banyoda tırnak kesmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine işarettir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette tırnak kesmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnağı kesmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments