Rüyada tırnak attığını görmek

Rüyada tırnak attığını görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına inanılır.

Rüyada tırnak attığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla şey oluyor.

Rüyada tırnak attığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada at tırnağı görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını çıkarmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada makasla tırnak kesmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa parlatıcı görmek yeni kişilerle tanışacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin tırnaklarını kesmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnağın uzun olduğunu görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments