Rüyada tırnak kesen birini görmek

Rüyada tırnak kesen birini görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kesen birini gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada tırnak keseni görmek kazancın katlanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak kesen birini görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, olaylı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada köpek keseni görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada kendini kesen birini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo kesesi almak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada hamam kese görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada kese içinde bebek görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırta kese yapmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments