Rüyada tırnaklarını dipten kesmek

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, şansının ve bahtının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan tırnağı kesmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, eşi tarafından yüceltileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağını kesmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada uzamış tırnak kesmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına delalettir.

Rüyada kızının tırnağını kesmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments