Rüyada tırnaklarını görmek

Rüyada tırnaklarını görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarını gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada tırnak uzamak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada tırnak kusmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış tırnak görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağına oje sürdüğünü görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı ojeli görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada el tırnaklarını görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada tırnak yaptırmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, ekmek ve dünya malı alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments