Rüyada el tırnaklarını görmek

Rüyada el tırnaklarını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hidayete ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, şansın önünün kesileceğine işarettir.

Rüyada el tırnaklarını gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada el tırnağını uzun görmek ailesini utandırmayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, enerjisini toplayacağına yorulur.

Rüyada el ve tırnak görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sevinç dolu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada el tırnağını kesmek eğleneceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments