Rüyada toprağa ellemek

Rüyada toprağa ellemek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, inancının zayıflayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa ellemek gördüyseniz:

  • Sorunların çözümünü sağlamaya yarayabilecek belli bilgilere ulaşmak için uğraşabilirsiniz.

Rüyada toprağa ellemek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar toprağı ellemek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek ellemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına işarettir.

Rüyada ölüye ellemek kazancının hiç azalmayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada inek boku ellemek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi ellemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan boku ellemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bir kadının memesini ellemek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments