Rüyada babasını yatarken görmek

Rüyada babasını yatarken görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, günlerini hastanede geçireceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını yatarken gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Rüyada babanın yattığını görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babayı yatarken görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada babasını yatarken görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada babayı yatarken görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı yatarken görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasını yatarken görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına alamet eder.

Rüyada yat gezisi görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esma kocaaslan

Rüyada para ve silah gördüm sonra eski sevgilimin silahıyla kendimi karnimdan vurdum iki yara var ama temiz hiç kan yok.. Sonra babamı gördüm yatmak istiyor bende bi yatağa yatiriyorum yatıyor.. Sonra arkadaşlarımı gördüm eski işyerinden arkadaşlar vardı yanimda bana yardım etmek istiyordu eski sevgilim yanımda amelyat olacaksin kurtulacaksin diyor du ama ben kurtulmak istemiyordum ölmek istiyordum