Rüyada topuk kesmek

Rüyada topuk kesmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuk kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Rüyada topuk kesmek el attığı her işten zararla çıkacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuğunun kırılmasını görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen birini görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı görmek çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak masa başı bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada ayak topuğu temizlemek kendisine olan özgüveninin de artacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz topuklu çizme giymek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, duygularının ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments