Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek başının belaya girmeyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek gamsız bir hayat süreceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak ayıplı yolara sapacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek konfor içinde olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabıyla koşmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının topuğuna basmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments