Rüyada babasının elinde silah görmek

Rüyada babasının elinde silah görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada babasının elinde silah gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada babasının elinde silah görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Rüyada babanın elinde silah görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada babadan silah almak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan silah almak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak maddi konularda zayıf düşeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments