Rüyada trafik polisi olduğunu görmek

Rüyada trafik polisi olduğunu görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada trafik polisi olduğunu gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Rüyada trafik polisi olduğunu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada trafik polisi olmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik polisine yakalanmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada trafik polisi görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının trafik kazası görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada trafik kazasında ölüm görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada trafikte araba görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments