Rüyada tünel görmek

Rüyada tünel görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünel gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada tünelde görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tünelde yürümek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada metro tüneli görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek sağlık problemleri içinde olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulur.

Rüyada tünellerden geçmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada tünelden çıkamamak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada tünele girdiğini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments