Rüyada babasının sigara içtiğini görmek

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, önünü göremez olacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zorlukların geride kalacağına, dertlerin başlayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada babasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulmaktadır.

Rüyada babayı sigara içerken görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada babanı sigara içerken görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını sigara içerken görmek gülmeye hasret kalacağına, başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments