Rüyada babasının tutuklandığını görmek

Rüyada babasının tutuklandığını görmek başka işler deneyeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada babasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birini tutuklatmak sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına delalettir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments