Rüyada turna görmek

Rüyada turna görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, amaçlarına nail olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, evlatlarından hayır bulacağına inanılır.

Rüyada turna gördüyseniz:

  • Artan istek veya ihtiyaçları olan kişilere zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada turna balığı yakalamak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada turna sürüsü görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada turna kuşu görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçan turna görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turna görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada turna yakalamak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments