Rüyada tuvalette civciv görmek

Rüyada tuvalette civciv görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette civciv gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Rüyada tuvalette civciv görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada civciv ve kedi görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yada civciv görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı civcivler görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada mor civciv görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments