Rüyada tüylü yüz görmek

Rüyada tüylü yüz görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada tüylü yüz gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yüzünün tüylerini almak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yüz tüyü almak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments