Rüyada tüysüz tavuk görmek

Rüyada tüysüz tavuk görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz tavuk gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek sıkıntıların biteceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına tabir olunur.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, büyük emekler vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak mevki kazanacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü tavuk görmek sorunlarının artacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalettir.

Rüyada tavuk tüyü görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tüysüz tavuk görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments