Rüyada babayı felç görmek

Rüyada babayı felç görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı felç gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Rüyada babasını felçli görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada babayı felçli görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını felç görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın felç olduğunu görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret eder.

Rüyada babayı felç görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli olduğunu görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının felç olduğunu görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments