Rüyada üç tane sigara görmek

Rüyada üç tane sigara görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kız çocuğunun olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada üç tane sigara gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada üç tane sigara görmek itibarını geri kazanacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada iki tane sigara içmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada iki tane ev almak gülen yüzünün solacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada bir tane ceviz görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri taneli üzüm yemek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına inanılır.

Rüyada iki tane dana görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu iki tane görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arpa tanesi görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, moralin bozulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments