Rüyada un deposu görmek

Rüyada un deposu görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sağlığının kötüye gideceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, karasızlık yaşayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına yorulur.

Rüyada un deposu gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada un deposu görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, geçim derdine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür deposu görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada depoya su doldurmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalettir.

Rüyada buğday deposu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gıda deposu görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada mazot deposu görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Rüyada boş depo görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada depo görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments