Rüyada un kurabiyesi görmek

Rüyada un kurabiyesi görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yoğun duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada un kurabiyesi gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Rüyada unlu kurabiye yemek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek tersliklerin yoluna gireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada un kurabiyesi yapmak zor ve kötü günler geçireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulur.

Rüyada un kurabiyesi yemek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Rüyada un kurabiyesi görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada çeşit çeşit kurabiye görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmalı kurabiye görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments