Rüyada üniversiteye yerleşmemek

Rüyada üniversiteye yerleşmemek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine inanılır.

Rüyada üniversiteye yerleşmemek gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Rüyada üniversiteye yerleşmemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada üniversiteye yerleştiğini görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada üniversite kapısı görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversitede sınava girmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversiteden atılmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments