Rüyada üstünde ağırlık hissetmek

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağırlık hissetmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağırlık çalışmak stres ve sinirden uzak durulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Rüyada ağırlık kaldırmak kişinin sıkıntıların artacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada cinin varlığını hissetmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ruhu hissetmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments