Rüyada üstünde kurbağa görmek

Rüyada üstünde kurbağa görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada üstünde kurbağa gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada üstünde kurbağa görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada evde kurbağa görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurbağa ezmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, malının ve parasının ziyan olacağına delalettir.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek hayırlı işlere girişileceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada sarı kurbağa görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments