Rüyada üstüne basmak

Rüyada üstüne basmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne basmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına yorulur.

Rüyada timsahın üstüne basmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların üstüne basmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada üstüne basmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare üstüne basmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments