Rüyada bacağında damar görmek

Rüyada bacağında damar görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağında damar gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Rüyada bacağında damar görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada bacak damarlarını görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bacakta damar görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Rüyada bacak damarı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada bacaktaki damarları görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada bacak damarları görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Rüyada bacaklarda damar görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalettir.

Rüyada göğsünde damar görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments