Rüyada uzun bir merdiven görmek

Rüyada uzun bir merdiven görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yeni bir yola gireceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdiven gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada uzun merdiven çıkmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir merdiven çıkmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada çok uzun merdiven çıkmak saygınlık göreceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun merdivenden inmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine delalettir.

Rüyada uzun bir merdivenden çıkmak başarısızlığa düşüleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun bir merdiven görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments