Rüyada uzun boru görmek

Rüyada uzun boru görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun boru gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada uzun boru görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada soba ve boru görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalettir.

Rüyada lağım borusu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada soba borusu görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada su borusu görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boru açmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada soba borusu temizlemek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, dertlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada su borusu döşemek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments