Rüyada uzun namlulu silah görmek

Rüyada uzun namlulu silah görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun namlulu silah gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada uzun namlulu silah görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işaret eder.

Rüyada silah namlusu görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada namlu görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca namlusu görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun silah görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Rüyada kalaşnikof silah görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet eder.

Rüyada üzerinde silah taşımak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments