Rüyada bacak morarması görmek

Rüyada bacak morarması görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bacak morarması gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Rüyada bacağını morarmış görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işarettir.

Rüyada bacaklarda morluklar görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, galibiyet kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını mor görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağı morarmış görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işaret eder.

Rüyada bacağı mor görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada bacağında morluklar görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilinmeyen

Merhabalar
Rüyamda dizim mosmor olmuştu baya büyüktü morluk. O morluğun fotosunu çekip sevgilime atacaktım .bunun anlamı nedir