Rüyada bacaklarında morluklar görmek

Rüyada bacaklarında morluklar görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bacaklarında morluklar gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada bacaklarını mor görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak morarması görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor bacak görmek gözyaşına boğulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek insanlara yardım edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Rüyada bacağında morluklar görmek kısmetinin açılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işaret eder.

Rüyada bacakları morarmış görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet eder.

Rüyada bacağı mor görmek şansının hep açık olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments