Rüyada bacak okşamak

Rüyada bacak okşamak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacak okşamak gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kadın bacağı okşamak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak okşamak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada kendini okşamak büyük zorluklar geçireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada erkek organı okşamak el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet eder.

Rüyada bir kızın saçını okşamak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini okşamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak dünyasının iyileşmesine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments