Rüyada bacak öpmek

Rüyada bacak öpmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kendini her konuda geliştireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, adından konuşulur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak öpmek gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada bacaktan öpmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada bacak öpmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının çürüdüğünü görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Rüyada bacak tıraşı yapmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işarettir.

Rüyada bacağı yanmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına tabir olunur.

Rüyada bacağında tüy görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta mantar görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağında yara görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments