Rüyada vicdan yapmak

Rüyada vicdan yapmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, insanları kıracağına, çevrenizden takdir görmeye, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada vicdan yapmak gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Rüyada vicdan yapmak yeni girişimlerde bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vicdan azabı görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada vicdan görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada vicdan azabı çekmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah badana yapmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta yerde banyo yapmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü yemeği yapmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tercümanlık yapmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments