Rüyada vida sıkmak

Rüyada vida sıkmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, her şeyin yolunda gideceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, hakkını savunamayacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada vida sıkmak gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada vida sıkmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Rüyada vida takmak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada vida yutmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada duvara vida takmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada vida görmek sorunlarının artacağına, yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada vida yemek dininden vazgeçmeyeceğine, zorlukları atlatacağına delalettir.

Rüyada vidalı diş görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gözlük vidası görmek çalışkan bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments