Rüyada viski içki içmek

Rüyada viski içki içmek uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada viski içki içmek gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada viski içki içmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada viski içmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada viski içen birini görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada viski satmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada birine viski vermek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret eder.

Rüyada viski içeni görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada viski şişesi görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments