Rüyada vücudu mosmor görmek

Rüyada vücudu mosmor görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret eder.

Rüyada vücudu mosmor gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada vücudu mosmor görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada mosmor olmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birini mosmor görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulur.

Rüyada vücudu yağlamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada vücudun çürüdüğünü görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalettir.

Rüyada vücuttan solucan çıkarmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücut yalamak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments