Rüyada bacaklarda morluk görmek

Rüyada bacaklarda morluk görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zayıflayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarda morluk gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Rüyada bacağında morluklar görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada bacakta morarma görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarını mor görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bacak morarması görmek evlatlarının hayırlı olacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı morarmış görmek haksızlığa uğranacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakları morarmış görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalettir.

Rüyada bacaklarında morluk görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada bacağı mor görmek onu hayallerine kavuşturacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments