Rüyada vücudunda ateş görmek

Rüyada vücudunda ateş görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda ateş gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada vücudunda ateş görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan ateş çıktığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Rüyada vücuda kına yakmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan böcek çıktığını görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunu dikmek konforunu ve rahatını yitireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada vücutta çıbanlar görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuduna krem sürmek işlerinden de geri kalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments