Rüyada vücudunda hastalık görmek

Rüyada vücudunda hastalık görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni işlere girişileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda hastalık gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Rüyada vücudunda hastalık görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta hastalık görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak kusurların ve günahların telafi edileceğine, kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada çiçek hastalığı görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri hastalığı görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalık olduğunu görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzünde hastalık görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ilişkilerin noktalanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments