Rüyada vücudunda su çiçeği görmek

Rüyada vücudunda su çiçeği görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, neşesini kaçıracağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalettir.

Rüyada vücudunda su çiçeği gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada vücudunda su çiçeği görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan su çıktığını görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerine verimin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada vücudun su topladığını görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun su topladığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuda su dökmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments