Rüyada vücutta ciban görmek

Rüyada vücutta ciban görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, şansının açık olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta ciban gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada vücudunda ciban görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada vücutta ciban görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Rüyada cibili tavuk görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde ciban görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, adını herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada kırmızı cipe binmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada cip görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudun kurtlandığını görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda kıl temizlemek elde bulunan imkânların artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments