Rüyada vücutta et beni görmek

Rüyada vücutta et beni görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kısmetin açılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada vücutta et beni gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmanız veya isteklerinizin birebir yerine getirilmesini beklemeniz maddi konularda olumsuz etki yaratabilir.

Rüyada vücudunda et beni görmek kime gideceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada vücutta et beni görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulur.

Rüyada vücudunda et ben görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda ben görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda büyük ben görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments