Rüyada vücutta göz görmek

Rüyada vücutta göz görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, itibarını geri kazanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada vücutta göz gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Rüyada vücutta göz görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda göz görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kendi vücudunu kesmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda kir çıkarmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada vücudunun su topladığını görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada vücudunun kıllı olduğunu görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta siyah leke görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Rüyada vücutta kabarcık görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments